Sandero Stepway crossover

Sandero Stepway

Robustan i svestran crossover


DIZAJN

Prostrani interijer

Impresivna silueta, fluidne vodoravne linije, novi markirani LED osvjetljenje u obliku slova Y i veliki razmak od tla ... Potpuno novi Sandero Stepway otkriva potpuno preuređeni dizajn istodobno potvrđujući svoj stil crossovera. Smjestite se u svestrani i prostrani interijer, tako da svoje avanture možete doživjeti u punoj udobnosti.
Sandero Stepway crossover prednji kraj
Doista usavršeni izgled crossovera: sprijeda ...
Potpuno novi Sandero Stepway pojačava svoj crossover karakter prepoznatljivim prednjim dijelom, istaknut jedinstvenom rešetkom hladnjaka i novim svjetlosnim potpisom u obliku slova Y
Sandero Stepway crossover profil
... sa strane ...
Povećani razmak od tla, modularne uzdužni krovni nosači, bočni štitnici, potpuno integrirani lukovi kotača, naplaci od lakih legura dijamantski polirani ... Novo Sandero Stepway kombinira stil i robusnost.
Sandero Stepway crossover rear view
... i straga.
Stražnja svjetla u obliku slova Y, preuređeni odbojnik, vrata prtljažnika s integriranom tipkom za otvaranje, redizajnirane klizne pločice, itd. Potpuno novi Sandero Stepway u potpunosti prihvaća svoj crossover stil.
Interior - Sandero Stepway
Praktičan i funkcionalan interijer
Panoramska nadzorna ploča, visoka središnja konzola s naslonom za ruku i prostorom za pohranu, 8-inčni ekran za čitanje informacija ne skidajući pogled s ceste ... Putujte u optimalnoj udobnosti!
Sandero Stepway - Interior
Dinamična završna obrada
Restilizirane ručke na vratima, Stepway prilagođena presvlaka, energiziran interijer s diskretnim narančastim umetcima, ekskluzivne značke "Stepway" ... Potpuno novi Sandero Stepway pokazuje svoj stil.

ISKUSTVO ZA VOLANOM

JEDNOSTAVNO ISKUSTVO ZA VOLANOM SA MNOGIM RAZLIČITIM FUNKCIJAMA

SVESTRANOST
Modular roof bars Sandero Stepway
Modularni uzdužni krovni nosači
Jučer ste htjeli prevoziti bicikl. Danas morate instalirati krovnu kutiju. Zvuči poznato? Genijalni modularni uzdužni krovni nosači koje štede prostor transformiraju se u poprečne krovne nosače tako da možete direktno postaviti svoje predmete, bez potrebe za kupnjom novog kompleta. Tako pametno!
Adjustable boot - Sandero Stepway
Prilagodljiv prtljažnik
Nosite li puno prtljage kada putujete? Jednostavno sklopite stražnju klupu i uživajte u još više prostora u prtljažniku.
High ground clearance - Sandero Stepway
Veliki razmak od tla
Zahvaljujući velikom razmaku od tla, s lakoćom se možete nositi s različitim vrstama cesta na svom potpuno novim vozilom Sandero Stepway.
UDOBNOST
Hands-free card - Sandero Stepway
Hands-free kartica
Nema više prebiranja po džepovima da biste pronašli ključeve automobila! Zaključajte i otključajte vozilo ili pokrenite motor: s hands-free karticom sve je lakše.
Smart storage compartments - Sandero Stepway
Pametni i prostrani pretinci
Središnji naslon za ruke u potpuno novom vozilu Sandero Stepway sadrži nekoliko pametnih pretinaca za odlaganje koji će vam pomoći da organizirate svoj svakodnevni život.
TEHNOLOGIJA
LED dipped-beam headlights - Sandero Stepway
LED kratka svjetla
LED kratka svjetla na vašem posve novom Sanderu Stepway uključuju se automatski kako bi vam pružila optimalnu vidljivost, danju i noću, bez obzira na uvjete. Uz to, automatsko aktiviranje brisača vjetrobrana čini vožnju još lakšom.
Electronic parking brake - Sandero Stepway
Elektronička parkirna kočnica
Manevriranje je još ugodnije i bezbrižnije s elektroničkom parkirnom kočnicom.

MULTIMEDIA

MODERNA TEHNOLOGIJA

Système multimédia Media Nav Sandero Stepway
Media Nav*
Pazite na cesti i pronađite sve potrebne informacije na velikom 8-inčnom ekrenu osjetljivom na dodir s bežičnim zrcaljenjem pametnih telefona. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. Povežite svoj pametni telefon s lakoćom Bluetooth® vezom ili utičnicom i USB utičnicama. Kvaliteta zvuka 6 integriranih zvučnika zasigurno će vas oduševiti.
Système multimédia Media Display Sandero Stepway
Media Display*
Vašim omiljenim aplikacijama lako je pristupiti s velikog 8-inčnog ekrana osjetljivog na dodir s zrcaljenjem na pametnom telefonu. Stvorite savršeni soundtrack za svoja putovanja s 4 integrirana zvučnika.
Dacia Media Control Sandero Stepway
Media Control i aplikacija Dacia Media Control
S novim sistemom Media Control s radiom, Bluetooth® telefonskom vezom i integriranim ekranom na 3,5-inčnom ekranu vozača, možete upravljati svojim audio sistemom s upravljača. Za korisnije korisničko iskustvo, aplikacija Dacia Media Control olakšava pristup vašem omiljenom navigacijskom sistemu s telefona i prikazivanje radijskog sučelja na zaslonu. 2 zvučnika su postavljena na prednja vrata.
* Kompatibilan s Android Auto™ i Apple CarPlay™.      

SISTEMI I SIGURNOST POMOĆI VOZAČU

SVE JE TU ZA VAS


Verzije

Odaberite svoj potpuno novi Sandero Stepway


*Opis opreme je neobavezujući i informativan. Za detaljnije informacije o cijenama i opremi obratite se ovlaštenom Dacia koncesionaru.

Dacia Sandero Stepway detaljnije


zaliha novih vozila

izaberi i odvezi


OTKRIJTE OSTALE DACIA MODELE