Novi Dacia Sandero Stepway

Dimenzije i motori

CROSSOVER SAVRŠENIH DIMENZIJA

Novi Dacia Sandero Stepway
Glavne dimenzije (mm)
Ukupna dužina            
4089
Ukupna širina           
1761
Ukupna visina 
1533
Visina s otvorenim vratima prtljažnika 622
Prednji previjest
846
Stražnji previjes
654
Međuosovinski razmak 2589
Volumen prtljažnika (dm³)
Minimalni volumen prtljažnika        
320
Maksimalni volumen prtljažnika          
1200
Volumen spremnika za gorivo (litre)     
50

UČINKOVITI MOTORI

Dobitna kombinacija! Kontrolirajte potrošnju i smanjite proračun za održavanje pomoću naših motora dizajniranih da podrže vašu dnevnu rutinu.
LPG
ECO-G 100 ECO-G : štednja
Potpuno novi Sandero Stepway sada je dostupan s benzinskim i LPG motorom Dacia: ECO-G. Integriran tokom proizvodnje vozila, siguran i učinkovit ECO-G motor nudi čistiju, ekološki prihvatljiviju alternativu. Ovim rješenjem možete smanjiti troškove goriva, a istovremeno smanjiti emisiju CO2. I to nije sve! Jednostavan za upotrebu, sadrži dva spremnika za gorivo - jedan benzinski i jedan LPG - i značajno proširuje raspon vožnje vašeg potpuno novog Sandero Stepwaya. Sa svojim turbo i 100 KS, vaš ECO-G motor kombinira uštedu sa zadovoljstvom.
BENZIN
Sa svojim benzinskim motorima opremljenim filtrom za čestice i udovoljavajući novim Euro6 standardima na snazi, potpuno novi Sandero Stepway kombinira udobnost vožnje s većim poštivanjem okoliša.
TCe 90
Super svestran
Dostupan s ručnim mjenjačem, ovaj turbo motor s 3 cilindra od 90 KS najprikladniji je za okoliš i nudi nevjerojatnu odzivnost i upravljivost. Pomoću razvodnog remena možete uštedjeti još više i smanjiti dnevni proračun za održavanje. Tako pametan!
TCe 90 CVT
Udobnost vožnje
Uživajte u ugodnom i ugodnom iskustvu vožnje! Opremljen našom novom generacijom CVT automatskog mjenjača s 2 papučice, ovaj 3-cilindarski turbo motor od 90 KS osigurava gladak start, fleksibilna ubrzanja i promjene stupnjeva prijenosa bez "opružnog" učinka. Polako!
SCe 65
Povoljan
Dostupan s ručnim mjenjačem, ovaj moderni 3-cilindarski motor od 65 KS dizajniran je za optimizaciju putovanja po gradu na potpuno novom Sandero Stepwayu. Njegov razvodni remen također vam pomaže u ograničavanju troškova održavanja. Pokazuje se stalnim saveznikom za vaše svakodnevne potrebe.
*za sada nije dostupan na BiH tržištu