LOGAN LJI Ph1

LoganDizajn

Potpuno restilizovani dizajn

Novi Logan otkriva svoj potpuno restilizovani dizajn. Preuređeni prednji kraj i robusna silueta ističu se novim LED svjetlima u obliku slova Y, potpisom marke. Ova limuzina se može pohvaliti praktičnom opremom, modularnim prtljažnikom i jednim od najprostranijih interijera u svojoj kategoriji, što znači da će cijela porodica uživati u najboljem mogućem putničkom iskustvu.
Logan berline face avant
Dinamičan i elegantan dizajn: sprijeda ...
Potpuno novi Logan kombinira stil i robusnost s redizajniranim odbojnikom, istaknut novim LED svjetlosnim potpisom u obliku slova Y i kromiranom rešetkom hladnjaka.
Logan berline extérieur profil
... sa strane ...
Sa svojim redizajniranim vratima, istaknutim preuređenim ručkama, i još robusnijim elegantnim kotačima, sasvim Logan odaje potpuno novi izgled.
Logan berline extérieur arrière
... i straga.
Kao i na prednjem kraju, stražnji dizajn potpuno novog Logana izmijenjen je s preuređenim odbojnikom, prtljažnikom sa skrivenom tipkom, vodoravnim linijama i novim svjetlima u obliku slova Y.
Intérieur - Logan
Prostran ergonomski interijer
Nova podešavanja za vozačevo sjedalo i upravljač za veću udobnost, prostor za putnike koji nudi prostor za sjedenje i prostor za sjedenje među najboljima u svojoj kategoriji ... Osjećajte se kao kod kuće!
Intérieur - Logan
Kvalitetna završna obrada
Ergonomski raspored, visokokvalitetni materijali, nadzorna ploča i ploče vrata presvučene tkaninom i još mnogo toga. Potpuno novi Logan čini potpunu razliku svojim suvremenim stilom.

ISKUSTVO ZA UPRAVLJAČEM

JEDINSTVENO ISKUSTVO ZA UPRAVLJAČEM

UDOBNOST
Planche de bord ergonomique Logan
Ergonomska instrument ploča
Vožnja na jednostavan način! U potpuno novom Loganu, sve su bitne komande postavljene na isto mjesto, radi još veće učinkovitosti.
Volant réglable Logan
Upravljač podesiv po visini i dubini
Oprostite se od ukočenosti i bolova u leđima! Nova funkcija bez presedana omogućuje vam brzo i jednostavno podešavanje visine i udaljenosti upravljača kako biste dobili optimalan položaj u vožnji.
Climatisation automatique Logan
Automatski klima uređaj
Bez obzira na temperaturu vani, temperatura u potpuno novom vozilu Logan uvijek je ugodna.
UNUTARNJI PROSTOR
Espace passagers Logan
100% ugodan putnički prostor
Ponudite svojim putnicima najbolje moguće iskustvo putovanja! Sa svojim sjedalima, dizajniranim za još veću udobnost, i stražnjim stolovima s držačima za čaše, potpuno novi  Logan prilagođen je potrebama cijele porodice.
Coffre Logan
Prostran prtljažnik
Spremni za praznike! Prostrana prtljažnik s automatskim otvaranjem olakšava punjenje i istovar vašeg potpuno novog Logana.
Banquette arrière rabattable Logan
Preklopiva stražnja klupa
Trebate više prostora? Preklopite sjedalo klupe i uživajte u još više prostora za utovar koji je lako organizirati s njegova 4 modularna organizatora prtljažnika.
TEHNOLOGIJA
Carte mains-libres Logan
Kartica "slobodne ruke"
Nemate vremena za gubljenje? Pomoću  kartice "slobodne ruke" otključajte i pokrenite svoj potpuno novi Logan jednim klikom na tipku.
Direction assistée électrique Logan
Električni servo upravljač
Olakšajte manevriranje i uživajte u sigurnijem i ugodnijem iskustvu vožnje s električnim servo upravljačem.
Phares LED Logan
LED kratka svjetla
Potpuno novi Logan ima LED kratka svjetla koja se uključuju automatski i pružaju poboljšanu vidljivost i danju i noću. Za još više ugodnosti za upravljačem koristite i automatsko uključivanje brisača vjetrobrana.

MULTIMEDIJA

MODERNA TEHNOLOGIJA

Système multimédia Media Nav Logan
Media Nav*
Pazite na putu i pronađite sve potrebne informacije na velikom 8-inčnom ekranu osjetljivom na dodir s bežičnim zrcaljenjem pametnih telefona. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. Povežite svoj pametni telefon s lakoćom Bluetooth® vezom ili utičnicom i USB utičnicama. Kvaliteta zvuka 6 integriranih zvučnika zasigurno će vas oduševiti.
Dacia Media Control Logan
Media Display*
Vašim omiljenim aplikacijama lako je pristupiti s velikog 8-inčnog ekrana osjetljivog na dodir s zrcaljenjem pametnog telefona. Stvorite savršeni soundtrack za svoja putovanja s 4 integrirana zvučnika.
Système multimédia Media Display Logan
Media Control i aplikacija Dacia Media Control
Pomoću novog Media Control sistema s radiom, Bluetooth® telefonskom vezom i integriranim ekranom na 3,5-inčnom ekranu vozača možete upravljati svojim audio sistemom s upravljača. Za korisnije korisničko iskustvo, aplikacija Dacia Media Control olakšava pristup vašem omiljenom navigacijskom sistemu s telefona i prikazivanje radijskog sučelja na zaslonu. 2 zvučnika su postavljena na prednja vrata.
* Kompatibilan s Android Auto™ i Apple CarPlay™.      

POMOĆ VOZAČU I SISTEMI SIGURNOSTI

SVE JE TU ZA VAS


Verzije

Odaberite svoj potpuno novi LoganDacia Logan detaljnije


zaliha novih vozila

izaberi i odvezi


OTKRIJTE OSTALE DACIA MODELE

Dacia Duster
Sandero Stepway