LOGAN LJI Ph1

Novi Logan

Sasvim novi Dacia Logan

Promotivna cijena već od

19.900 KM

1.0 SCe 65 Essential

Dizajn

PROSTRANA PORODIČNA LIMUZINA

Potpuno novi Logan otkriva svoj potpuno prerađeni dizajn. Preuređeni prednji kraj i robusna silueta ističu se novim LED svjetlima u obliku slova Y, potpisom marke. Ova limuzina se može pohvaliti praktičnom opremom, modularnim prtljažnikom i jednim od najprostranijih interijera u svojoj kategoriji, što znači da će cijela porodica uživati u najboljem mogućem putničkom iskustvu.
Logan berline face avant

Dinamičan i elegantan dizajn: sprijeda ...

Potpuno novi Logan kombinira stil i robusnost s redizajniranim odbojnikom, istaknut novim LED svjetlosnim potpisom u obliku slova Y i kromiranom rešetkom hladnjaka.
Logan berline extérieur profil

... sa strane ...

Sa svojim redizajniranim vratima, istaknutim preuređenim ručkama, i još robusnijim elegantnim kotačima, sasvim Logan odaje potpuno novi izgled.
Logan berline extérieur arrière

... i straga.

Kao i na prednjem kraju, stražnji dizajn potpuno novog Logana izmijenjen je s preuređenim odbojnikom, prtljažnikom sa skrivenom tipkom, vodoravnim linijama i novim svjetlima u obliku slova Y.
Intérieur - Logan

Prostran ergonomski interijer

Nova podešavanja za vozačevo sjedalo i upravljač za veću udobnost, prostor za putnike koji nudi prostor za sjedenje i prostor za sjedenje među najboljima u svojoj kategoriji ... Osjećajte se kao kod kuće!
Intérieur - Logan

Kvalitetna završna obrada

Ergonomski raspored, visokokvalitetni materijali, nadzorna ploča i ploče vrata presvučene tkaninom i još mnogo toga. Potpuno novi Logan čini potpunu razliku svojim suvremenim stilom.

ISKUSTVO ZA UPRAVLJAČEM

JEDINSTVENO ISKUSTVO ZA UPRAVLJAČEM

UDOBNOST

Planche de bord ergonomique Logan

Ergonomska instrument ploča

Vožnja na jednostavan način! U potpuno novom Loganu, sve su bitne komande postavljene na isto mjesto, radi još veće učinkovitosti.
Volant réglable Logan

Upravljač podesiv po visini i dubini

Oprostite se od ukočenosti i bolova u leđima! Nova funkcija bez presedana omogućuje vam brzo i jednostavno podešavanje visine i udaljenosti upravljača kako biste dobili optimalan položaj u vožnji.
Climatisation automatique Logan

Automatski klima uređaj

Bez obzira na temperaturu vani, temperatura u potpuno novom vozilu Logan uvijek je ugodna.

UNUTARNJI PROSTOR

Espace passagers Logan

100% ugodan putnički prostor

Ponudite svojim putnicima najbolje moguće iskustvo putovanja! Sa svojim sjedalima, dizajniranim za još veću udobnost, i stražnjim stolovima s držačima za čaše, potpuno novi  Logan prilagođen je potrebama cijele porodice.
Coffre Logan

Prostran prtljažnik

Spremni za praznike! Prostrana prtljažnik s automatskim otvaranjem olakšava punjenje i istovar vašeg potpuno novog Logana.
Banquette arrière rabattable Logan

Preklopiva stražnja klupa

Trebate više prostora? Preklopite sjedalo klupe i uživajte u još više prostora za utovar koji je lako organizirati s njegova 4 modularna organizatora prtljažnika.

TEHNOLOGIJA

Carte mains-libres Logan

Kartica "slobodne ruke"

Nemate vremena za gubljenje? Pomoću  kartice "slobodne ruke" otključajte i pokrenite svoj potpuno novi Logan jednim klikom na tipku.
Direction assistée électrique Logan

Električni servo upravljač

Olakšajte manevriranje i uživajte u sigurnijem i ugodnijem iskustvu vožnje s električnim servo upravljačem.
Phares LED Logan

LED kratka svjetla

Potpuno novi Logan ima LED kratka svjetla koja se uključuju automatski i pružaju poboljšanu vidljivost i danju i noću. Za još više ugodnosti za upravljačem koristite i automatsko uključivanje brisača vjetrobrana.

MULTIMEDIJA

MODERNA TEHNOLOGIJA

Système multimédia Media Nav Logan

Media Nav*

Pazite na putu i pronađite sve potrebne informacije na velikom 8-inčnom ekranu osjetljivom na dodir s bežičnim zrcaljenjem pametnih telefona. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. Povežite svoj pametni telefon s lakoćom Bluetooth® vezom ili utičnicom i USB utičnicama. Kvaliteta zvuka 6 integriranih zvučnika zasigurno će vas oduševiti.
Dacia Media Control Logan

Media Display*

Vašim omiljenim aplikacijama lako je pristupiti s velikog 8-inčnog ekrana osjetljivog na dodir s zrcaljenjem pametnog telefona. Stvorite savršeni soundtrack za svoja putovanja s 4 integrirana zvučnika.
Système multimédia Media Display Logan

Media Control i aplikacija Dacia Media Control

Pomoću novog Media Control sistema s radiom, Bluetooth® telefonskom vezom i integriranim ekranom na 3,5-inčnom ekranu vozača možete upravljati svojim audio sistemom s upravljača. Za korisnije korisničko iskustvo, aplikacija Dacia Media Control olakšava pristup vašem omiljenom navigacijskom sistemu s telefona i prikazivanje radijskog sučelja na zaslonu. 2 zvučnika su postavljena na prednja vrata.
* Kompatibilan s Android Auto™ i Apple CarPlay™.      

POMOĆ VOZAČU I SISTEMI SIGURNOSTI

SVE JE TU ZA VAS
Verzije

Odaberite svoj potpuno novi Logan