NOVI DACIA LOGAN

Dimenzije i motori

LIMUZINA SAVRŠENIH DIMENZIJA

Novi Dacia Logan
Glavne dimenzije (mm)
Ukupna dužina            
4396
Ukupna širina             
1727
Ukupna visina
1501
Prednji previjest        
819
Stražnji previjes        
928
Međuosovinski razmak 
2649
Volumen prtljažnika (dm³)
Minimalni volumen prtljažnika                  
528
Maksimalni volumen prtljažnika             
1361
Volumen spremnika za gorivo (litre)      50

UČINKOVITI MOTORI

Dobitna kombinacija! Kontrolirajte potrošnju i smanjite proračun za održavanje pomoću naših motora dizajniranih da podrže vašu dnevnu rutinu.
LPG
ECO-G 100 ECO-G: štednja
Potpuno novi Logan sada je dostupan s benzinskim i LPG motorom Dacia na dva goriva: ECO-G. Integriran tokom proizvodnje vozila, siguran i učinkovit ECO-G motor nudi čistiju, ekološki prihvatljiviju alternativu. Ovim rješenjem možete smanjiti troškove goriva, a istovremeno smanjiti emisiju CO2. I to nije sve! Jednostavan za upotrebu, sadrži dva spremnika za gorivo - jedan benzin i jedan LPG - i značajno proširuje raspon vožnje vašeg potpuno novog Logana. Sa svojim turbo i 100 KS motorom, vaš ECO-G kombinira uštedu sa zadovoljstvom.
BENZIN
Sa svojim benzinskim motorima opremljenim filtrom za čestice i udovoljavajući novim Euro6 standardima na snazi, potpuno novi Logan kombinira udobnost vožnje s većim poštivanjem okoliša
TCe 90
Super svestran
Dostupan s ručnim mjenjačem, ovaj turbo motor s 3 cilindra od 90 KS najprikladniji je za okoliš i nudi nevjerojatnu odzivnost i upravljivost. Pomoću razvodnog remena možete uštedjeti još više i smanjiti dnevni proračun za održavanje. Tako pametan!
TCe 90 CVT
Udobnost vožnje
Uživajte u ugodnom i ugodnom iskustvu vožnje! Opremljen našom novom generacijom CVT automatskog mjenjača s 2 papučice, ovaj 3-cilindarski turbo motor od 90 KS osigurava gladak start, fleksibilna ubrzanja i promjene stupnjeva prijenosa bez "opružnog" učinka. Polako!
SCe 65
Povoljan
Dostupan s ručnim mjenjačem, ovaj moderni 3-cilindarski motor od 65 KS dizajniran je za optimizaciju putovanja po gradu na potpuno novom Sandero Stepwayu. Njegov razvodni remen također vam pomaže u ograničavanju troškova održavanja. Pokazuje se stalnim saveznikom za vaše svakodnevne potrebe.


Dacia Logan detaljnije


zaliha novih vozila

izaberi i odvezi


OTKRIJTE OSTALE DACIA MODELE

Dacia Duster
Sandero Stepway