Svjež izgled za vozilo Dacia

Ispunjavamo obećanje jednostavnosti, izdržljivosti i pristupačnosti - novi logotip, boje i potpuno osvježen asortiman vozila.

Dacia se nastavlja razvijati s vremenom, uvijek se prilagođavajući vašim potrebama. Osvježavajući cijeli svoj asortiman vozila, otvaramo novo poglavlje redefiniranjem identiteta svoje marke, čineći je osobitijom i modernijom. Prvotno otkrivena samo u našim komunikacijskim materijalima, naša nova marka sada se može vidjeti i na svim našim vozilima, kao i na natpisima kod naših koncesionara.

ŠTA SU NOVITETI?

New emblem - Dacia
AmblemDacia Link
Na amblemu su prikazana slova D i C. Ona simboliziraju snažnu povezanost i povjerenje između tvrtke Dacia i njezinih kupaca (odatle naziv Dacia Link).Odmah ćete ga primijetiti na našim vozilima: na prednjem kraju, felgama, u sučelju multimedijskog sustava i dr.
New logo - Dacia
Logotip
5 slova minimalističkog dizajna koja odražavaju duh marke: izdržljivost i temeljnost.Pogledajte logotip izvan i unutar naših automobila.
New colours - Dacia
Boje
Predstavljamo novu nijansu: sivozelena boja Lichen Kaki. Ta nijansa khaki boje nadahnuta je prirodom i temelj je za novu paletu boja koju uvodimo u cijeli asortiman vozila.
New range levels - Dacia
Razine linija vozila
Promijenili smo naziv svojih razina linija vozila kako bi naš asortiman vozila bio još jasniji.Essential je naša najpovoljnija verzija. Expression je naša središnja linija. Journey je najbolje opremljena linija, Extreme savršena za izlete.

Zanima li vas krajnji rezultat?

Pogledajte novi dizajn naših modela.

ISTRAŽITE NAŠE AUTOMOBILE U PROŠIRENOJ STVARNOSTI

Odaberite model i nijansu ukrasa, a zatim pogledajte kako vaša nedavno rebrendirana Dacia izgleda izravno u vašoj garaži, usred vaše dnevne sobe ili sjedeći na kutu vašeg stola! Upotrijebite aplikaciju za obilazak automobila, istražite njegovu unutrašnjost, pregledajte izbliza i detaljno, pa čak i podijelite fotografije s prijateljima i obitelji.
Preuzmite Dacia AR aplikaciju