Naš multimedijski sistem

Media Nav Evolution

Otkrijte značajke sistema Media Nav i iskoristite pogodnosti ergonomskog dizajna ugrađenog tableta.
Media nav

Navigacija

Iskoristite prednosti visokokvalitetne navigacije i sustava s podacima u prometu TMC (kanal poruka o stanju u prometu, ovisno o zemlji) da biste na vrijeme stigli do svog odredišta.
Media nav

Multimedija

Slušajte omiljenu muziku putem Bluetootha®, audiopriključka ili USB utora.
Media nav

Radioprijemnik

Pronađite omiljene radijske postaje (do 12 njih) i slušajte ih jednim klikom na zaslonu ili pomoću kontrola na upravljaču.
Media nav

Telefon

Upućujte pozive i odgovarajte na njih potpuno sigurno zahvaljujući uparivanju putem tehnologije Bluetooth®. *Prepoznavanje glasa SIRI za iPhone (iPhone 5, iOS 7.1 i novije verzije).
Media Nav Evolution

Odaberite bogat i intuitivan navigacijski sistem

Naši dobavljači nude velik raspon karata i pouzdanu navigaciju. Na primjer, uživajte u stručnosti tvrtke NavTeq (ovdje), međunarodnog dobavljača digitalnih kartografskih sadržaja, tvrtke NNG, vodećeg igrača na tržištu softvera satelitske navigacije, i tvrtke LG, međunarodnog pionira na tržištu elektroničkih sustava i telekomunikacija.
Media Nav Evolution

Iskoristite veću sigurnost i poboljšajte svoja svakodnevna putovanja

TMC (Kanal za poruke o prometu)* Ovisno o zemlji, omogućuje vam predviđanje događaja na putu i optimiziranje puta.
Media Nav Evolution

Zašto ažurirati karte?

15% cestovnih mreža mijenja se svake godine, pa je važno da karte svog navigacijskog sistema održavate ažuriranima. Mi osiguravamo dva godišnja ažuriranja. Krenite bezbrižno na put imajući na umu da je prvo ažuriranje karata besplatno u roku od 90 dana od isporuke vašeg vozila.

* Preuzima se putem kompjutera.