Dacia Spring Electric showcar: električna revolucija po Dacia cijenama

100% električni Dacia Spring Electric otvara novo poglavlje u uspješnosti marke Dacia. Pridržavajući se naše opredjeljenosti da uvijek isporučujemo jednostavne, moderne i izdržljive automobile po pravoj cijeni.

Dacia prvi električni automobil: najpovoljnija opcija na tržištu!

Dacia rEVolucija!
Ova revolucija nastala je na stručnosti Renault grupe, pionira i lidera u električnoj mobilnosti više od 10 godina. Naš cilj je učiniti mobilnost održivom i dostupnom svima.
 
Dacia Spring Electric showcar sastavni je dio ove vizije! Usredotočujući se na osnovno, on postavlja ton 100 postotnom električnom gradskom automobilu koji spaja 3 glavne vrijednosti Dacije: jednostavnost, trajnost i pristupačnost. Sada više nego ikad nastojimo mobilnost učiniti što jednostavnijom i korisnijom što većem broju ljudi.
 
Prvi proizvodni modeli izložbenog automobila Dacia Spring Electric bit će dostupni 2021. I privatni pojedinci i profesionalci mogu imati koristi od svih prednosti koje električna vozila mogu ponuditi.
Gradski električni automobil
Sa svojim 100% električnim motorom, Dacia Spring Electric showcar razbija sve predrasude! Njegov odvažni SUV izgled, kompaktne dimenzije i spretan dizajn čine ga idealnim vozilom za svakodnevnu bezbrižnu upotrebu.

Ima toga još! Dacia Spring Electric showcar također otkriva novi Dacia svjetlosni potpis koji će biti simbol našeg identiteta na budućim modelima ...

Za gradska i prigradska putovanja bez stresa, standardna verzija ovog laganog, kompaktnog gradskog automobila s 5 vrata ima cilj pružiti doseg vožnje duži od 200 km (WLTP *).

*Podaci informativnog karaktera

Dacia: Ostajemo vjerni onom bitnom, najboljoj vrijednosti za novac

Dacia Spring Electric showcar
Jednostavan
Automobili Dacia pažljivo su dizajnirani, jednostavni za korištenje i jednostavni za održavanje. To znači da vam pružaju modele po fer cijeni koji su dostupni svima.
Dacia Spring Electric showcar
Praktičan
Bitno, čisto i jednostavno! Uz Dacia Spring Electric showcar, kladite se na dobru autonomiju po najboljoj cijeni.
Dacia Spring Electric showcar
Trajan
Vaša Dacia je s vama svaki dan, kamo god krenete!

Želite li prijeći s koncepta u stvarnost?

Dacia modeli
PALETA VOZILA
Naši Dacia modeli
Dacia Duster
NAJBOLJI SUV
Novi Dacia Duster