Dacia Sandero

Dizajn

Dizajn

Ponešto za svakoga


Još moderniji i atraktivniji dizajn

Novom vozilu Dacia Sandero ne manjka stila. Tečne linije, naglašene obline, nova kromirana rešetka hladnjaka, moderna boja Vison smeđa, nova prednja i stražnja svjetla, novi aluminijski naplatci i nove glavčine kotača, dinamičniji je i moderniji no ijedan dosad. Sigurno ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Odaberite profinjenost do posljednjeg detalja

Novi model Dacia Sandero iznova je osmišljen izvana i iznutra. Nove presvlake, novi otvori za zrak, nova središnja ploča s novim umetcima, novi upravljač s četiri kraka, novi kromirani umetci*… Osvojit će vas redizajnirana kabina i osjećaj modernosti.
* Ovisno o verziji

Iznimno prostran i udoban prostor

Smjestite se i uživajte u prostranom novom interijeru: pet širokih sjedala i prostrani prtljažnik, najbolji u svojoj klasi. Interijer opremljen brojnim značajkama: Preklopna stražnja klupa (1/3 – 2/3), praktični novi pretinci za odlaganje za cijelu obitelj… Dizajnirali smo sve u cilju da vam svakodnevica bude što jednostavnija. Bilo da vozite sami ili imate putnike, ovo je idealan gradski automobil, spreman da vam uvijek pruži maksimalnu udobnost.

Udobnost

Više i bolje za istu cijenu


Dacia Sandero

Galerija