Dacia Sandero Stepway

Dizajn

Dizajn

Dopustite da vas oduševi

Sandero Stepway

Samouvjereniji avanturistički stil

Novom vozilu Dacia Sandero Stepway ne manjka stila. U pogledu dizajna odmah je jasno da je ovo terenac naglašeno avanturističkog stila! Nova, još odvažnija rešetka hladnjaka, veća visina do podvozja, kromirane prednja i zadnja zaštita podvozja, crne bočni i donji zaštitne oplate, kromirana ispušna cijev, svjetla za maglu, krovni nosači… Još je dinamičniji i moderniji. 
Sandero Stepway

Iznimno prostran, udoban prostor

Smjestite se i uživajte u prostranom novom interijeru: pet širokih sjedala i prostrani prtljažnik, najbolji u svojoj klasi. Interijer opremljen brojnim značajkama: Preklopna stražnja klupa (1/3 – 2/3), praktični novi pretinci za odlaganje za cijelu obitelj… Dizajnirali smo sve u cilju da vam svakodnevica bude što jednostavnija. Bilo da vozite sami ili imate putnike, ovo je idealan gradski automobil, spreman da vam uvijek pruži maksimalnu udobnost.
Sandero Stepway

Odaberite profinjenost do posljednjeg detalja

Novi model Dacia Sandero Stepway iznova je osmišljen izvana i iznutra. Nove presvlake, novi otvori za zrak, nova središnja ploča s novim umetcima, novi upravljač s četiri kraka, novi kromirani umetci… Osvojit će vas redizajnirana kabina i osjećaj modernosti.

Udobnost

Više i bolje za istu cijenu


Dacia Sandero Stepway

Galerija