Dacia Logan MCV Stepway

Dizajn

Dizajn

Divite se njegovu stilu i izgledu


Udobnost

Uživajte u još boljim značajkama za istu cijenu


Unutrašnjost

Neka vam bude udobno

Dacia Logan MCV

Dovoljno prostora za sve i svakoga!

Novi model Dacia Logan MCV Stepway kao maksi karavan osigurava dovoljno prostora za prijevoz svega i svakoga. Pet pravih sjedala nudi punu udobnost i omogućuju putovanje s obitelji, dok vam iznimna modularnost čini život bitno lakšim. Stražnja klupa koja je preklopiva na 1/3, odnosno 2/3, omogućuje prijevoz dugih ili nezgrapnih predmeta te organizaciju prostora na način koji vam najbolje odgovara.
Dacia Logan MCV

XXL prtljažnik i praktična mjesta za odlaganje

Novi model Dacia Logan MCV Stepway donosi vam prtljažnik XXL veličine koji se prilagođava vašim potrebama kako bi vam bio partner u svim aktivnostima. Ima brojna mjesta za odlaganje stvari: novi džep za telefon sa strane suvozačkog sjedala, mrežicu sprijeda*, novi držač za boce straga, osvijetljeni pretinac za rukavice*, velike pretince u prednjim i stražnjim vratima, utor na instrumentnoj ploči, džepove za karte, držač čaše... I sprijeda i straga svatko ima mjesto za odlaganje svojih putnih sitnica.*
* Ovisno o verziji.
Dacia Logan MCV

Profinjena unutrašnjost

Sjednite u novi model Dacia Logan MCV Stepway. Uživajte u udobnosti i divite se novoj završnoj obradi. Sigurno će vas očarati pažljivo dizajnirana kabina. Nove presvlake, novi otvori za zrak, nova središnja ploča s novim umetcima, novi upravljač s četiri kraka, novi kromirani umetci*… Osvojit će vas redizajnirana kabina i osjećaj modernosti.*Ovisno o verziji.

Dacia Logan MCV

Galerija