Dacia Lodgy Stepway

Dizajn

Dizajn

Uživajte u iznimno prostranoj i praktičnoj osmišljenoj unutrašnjosti.

Monovolumen Dacia Lodgy Stepway  zna se prilagoditi vašim potrebama.Želite više prostora za odlaganje? Samo recite i ovaj će auto ispuniti sve vaše želje. Klupa u 2. redu je preklopiva u omjeru 1/3-2/3*, a može se i potpuno sklopiti, baš kao i klupa u 3. redu. Tako možete preći s konfiguracije sa 7 na 2 sjedala, zadržavajući ili vadeći 3. red sjedala iz vozila.Kapacitet prtljažnika Dacije Lodgy Stepway je jedinstven na tržištu. Može iznositi do 2617 l u konfiguraciji s 2 sjedala ili 207 l u konfiguraciji sa 7 sjedala. Usto, niski utovarni rub praktičan je za utovar svih teških predmeta. Ne morate više birati između prostranosti u kabini i prtljažnog prostora. S Dacijom Lodgy Stepway imate i jedno i drugo!No praktičnost tu ne prestaje. Dacia Lodgy  nudi do 30 litara prostora za odlaganje* optimalno raspoređenog po kabini, među kojim je i velik, lako dostupan pretinac na vrhu instrumentne ploče.


* u zavisnosti od verzije
Dacia Lodgy

Kapacitet prtljažnika

Dacia Lodgy Stepway nudi prtljažnika kapacitetom među najvećima u segmentu, a koji iznosi do 2617 l u konfiguraciji sa 2 sjedala te 207 l u konfiguraciji sa 7 sjedala.
Dacia Lodgy

Brojna mjesta za odlaganje u kabini

Dacia Lodgy Stepway nudi novi centralni pretinac na vrhu instrument ploče (otvoreni ili zatvoreni, zavisno od verzije). Lako dostupan, upotpunjuje tradicionalne pretince u vratima i prostor za odlaganje ispod konzole.
Dacia Lodgy

Udobna i prostrana unutrašnjost

Čim otvorite vrata, otkrit ćete koliko Dacia Lodgy Stepway ima osjećaja za praktičnost. Riječ je o prostranoj unutrašnjosti osmišljenoj da prihvati cijelu porodicu te dobro promišljenim pretincima za što lakši život u automobilu. Lodgy Stepway misli na sve. Sa sedam pravih sjedala i rekordnom prostranošću u 3. redu u razini koljena i visini sjedala, najbolji je u svom segmentu. Udobnost se također mjeri efikasnim i brzim grijanjem i klima-uređajem koji garantira jednaku toplinsku udobnost u cijeloj kabini.
Udobno smješteni u monovolumenu Lodgy Stepway , vozač i njegovi suputnici osjećaju se ugodno kao kod kuće...

Dacia Lodgy

Udobnost

Dacia Lodgy

Ergonomično vozačko mjesto

Vozačko mjesto je funkcionalno i efikasno. Svojim orginalnim rješenjima Dacia Lodgy ni u čemu ne zaostaje za drugim vozilima iz svog segmenta. Kabina je moderna i odmjerena. Za upravljačem, posebna je pažnja posvećena ergonomiji komandi i vidljivosti informacija na instrument ploči.
Dacia Lodgy

Džepovi na poleđini sjedala

Praktični džepovi na poleđini sjedišta omogućavaju optimiziranje prostora za odlaganje u unutrašnjosti, tako da uvijek imate na dohvat ruke sve što vam treba.
Dacia Lodgy

Putno računalo*

U svakom trenutku prikazuje parametre putovanja poput predviđene autonomije vozila, potrošnje, pređene udaljenosti, prosječne brzine i servisnog intervala (zavisno od verzije).

*Zavisno od verzije
Dacia Lodgy

Кlima uređaj*

Dacia Lodgy opremljen je efikasnim i brzim klima-uređajem za jednaku toplinsku udobnost u cijeloj kabini.

*Zavisno od verzije
Lodgy

Držač za boce i čašu

Dostupan u 2. i 3. redu
Lodgy

Električno podesivi vanjski retrovzori*

Zahvaljujući električnom podešavanju, možete precizno i jednostavno podesiti retrovizore za još veću udobnost vožnje

* Zavisno od verzije

Dacia Lodgy Stepway

Sigurnost

SIGURNOST PREMA DACIJI

Vaša sigurnost na prvom je mjestu. Koriteći umijeće marke Renault na području sigurnosti, novu Daciju Lodgy Stepway opremili smo svim sistemima efikasne aktivne i pasivne sigurnosti kako bismo vas što bolje zaštitili na vašim putovanjima.Dacia Lodgy

Dodatna oprema

Lodgy

DEFLEKTOR ZRAKA SPRIJEDA

Deflektori zraka sprijeda omogućuju recirkulaciju zraka u slučaju kiše ili ako se puši u vozilu.
Lodgy

LANCI ZA SNIJEG*

Lanci za snijeg čije se karike zatvaraju s vanjske strane garantuju optimalno prianjanje na svim gumama. Možete postaviti svoje lance i voziti se na snijegu bez straha. Ovi lanci za snijeg* osiguravaju veliku trajnost vaših guma.
*Nisu kompatibilni s aluminijskim naplatcima veličine 16"
Lodgy

KADICA ZA PRTLJAŽNIK

Savršeno je prilagođena obliku prtljažnika vaše Dacije Lodgy. Čvrsta i otporna, štiti prtljažnik i omogućuje prijevoz različitih predmeta, pogotovo prljavih. Vodootporna, lagano se vadi iz vozila i pere pod mlazom vode.
Lodgy

MREŽA NA DNU PRTLJAŽNIKA

Omogućuje učvršćivanje predmeta u prtljažniku sprečavajući tako njihovo kotrljanje u vožnji. Postavlja se na originalne kukice u vozilu.

Dacia Lodgy Stepway

Galerija