Dacia Dokker

Dizajn

                                
                              
Dacia Dokker

Skladan dizajn

Iako se radi o svestranom vozilu za aktivan odmor rekordne prostranosti, vanjski dizajn vozila Dacia Dokker nikako nije zanemaren. Dugačak 4,36 m, Dacia Dokker djeluje skladno i kompaktnih je linija koje istodobno odražavaju čvrstoću i dinamične performanse. Ima visok pojas i zaštićena prednja svjetla, što znači trajnost. Krovni nosači, zaštitne obloge na karoseriji i svjetla za maglu također doprinose ovom odlučno samosvjesnom stilu.
Dacia Dokker

Povoljan omjer cijene i performansi

Dokker je prvi pravi kombi u Dacijinoj paleti. To je praktično i zaista višenamjensko vozilo koje se može prilagoditi svim vašim potrebama, bez obzira na to je li riječ o putničkom ili teretnom prostoru, a svi će putovati u najvećoj udobnosti. Dokker se nudi s jednim ili dvojim bočnim kliznim vratima čiji je otvor najveći na tržištu što posebno olakšava ulazak na stražnju klupu. Sa stražnjom, vrlo funkcionalnom i posve sklopivom klupom, vrlo se jednostavno mijenja iz izvedbe s pet sjedala u izvedbu s 4, 3 ili 2 mjesta ovisno o trenutačnim potrebama, oslobađajući i do 3 m3 prostora za utovar tereta. Dokkerov prtljažnik najdulji je na tržištu (1,16 m), a pristup u njega olakšan je niskim utovarnim pragom i asimetričnim stražnjim vratima (1/3-2/3). Dokker spaja velike teretne mogućnosti malog gospodarskog vozila s udobnošću putničkog automobila.

Dacia Dokker

Udoban i prostran

Dokker je osmišljen da vam olakša boravak i svakodnevni život u njemu. Praktičan je, pristup u kabinu kao i utovar predmeta u prtljažnik jednostavni su zahvaljujući izuzetno širokim bočnim kliznim vratima kao i asimetričnim stražnjim vratima te niskom utovarnom pragu.
 Dokker ima brz i efikasan klimatizacijski uređaj koji garantira ravnomjernu toplinu u cijeloj kabini. Dokker također nudi brojne pretince čiji ukupni kapacitet može, zavisno od verzije, biti i do 44 litre.
Dacia Dokker

Izdržljiv i pouzdan

Vjeran genima marke Dacia, Dokker ima sve kvalitete kad je riječ o pouzdanosti i robusnosti. Testiran je u najtežim uslovima u kojima je dokazao svoju izdržljivost.
Poput ostalih članova porodice Dacia, Dokker ima tehnička rješenja koja su se već dokazala u Renaultovim automobilima pa su garancija kvalitete i performansi.
Dokker nudi garanciju u trajanju od 3 godine ili 100.000 km.

Dacia Dokker

Galerija