Dacia Dokker Stepway

Oprema i tehnologija

Tehnologija i multimedija

Učinite vožnju jednostavnijom

Logan MCV

Multimedijski sistem Media Nav Evolution

Jednostavan i intuitivan, multimedijski sistem Media Nav Evolution* omogućuje vam odabir različitih funkcija putem 7-inčnog ekrana osjetljivog na dodir (18 cm): navigacija, radio, priključci AUX i USB, audiostreaming & telefoniranje putem Bluetootha®. Kontrole na upravljaču i četiri zvučnika također su komponente ove značajke.

*Dostupno uz nadoplatu.
Logan MCV

Dacia Plug & Radio

Multimedijski sistem Dacia Plug&Radio donosi radio velikog zaslona, Bluetooth® telefoniranje, audiostreaming, utičnicu i USB ulaz na prednjoj ploči. Kontrole na upravljaču i četiri zvučnika također su komponente ove značajke.

*Ovisno o verziji.

Sigurnost i pouzdanost

Vozite sasvim opušteno


Motori

Benzinski motori

TCe 115 S&S

Jednostavno u gradu! Veoma reaktivan pri malom broju okretaja sa petstupanjskim ručnim mjenjačem, motor 1.2 TCe 115 je savršeno pogodan za svakodnevnu vožnju u gradu i odlazak u prirodu.

Dizelski motori

dCi 90 S&S

Poznati 1.5 dCi motor osvojio je brojna međunarodna priznanja za pouzdanost, štedljivost i visoke performanse. Nova generacija motora nudi još veći okretni moment i osigurava bolja ubrzanja. Motor je opremljen Start & Stop sistemom i osigurava nisku potrošnju goriva i emisiju CO2 ispod 100 g/km.