Dacia Dokker Stepway

Dizajn

                              
Dacia Dokker

Kombinirano vozilo pustolovnog izgleda

Oduševit će vas usklađen i odlučan dizajn koji uključuje novi prednji kraj i posebnosti karoserije: zaštita podvozja sprijeda i straga, maglenke, o odbojnik u kombinaciji boja, širi blatobrani, dijelovi boje Dark Metal (16-inčni aluminijski naplatci, vanjski retrovizori i uzdužni krovni nosači u kombinaciji boja) i njegova ekskluzivna plava boja Azurite. Dizajn vozila Dokker Stepway odražava njegov snažan karakter i robusnost, koja će vas pratiti na svim službenim putovanjima ili pustolovinama, kad skrenete s uobičajenih putova.

Dacia Dokker

Funkcionalan prostor

Dokker Stepway opremljen je posebnim presvlakama s plavim šavom i plavim ukrasnim prošivom na rubovima sjedala. Brojači i ventilacijski otvori imaju obrub od bijele boje, a jednake su boje i rubovi centralnog stupa. Tom se bojom postiže ugodan kontrast s unutarnjom kombinacijom tamno sive boje koja ističe dinamičan karakter verzije Stepway.
Dacia Dokker

Udoban i prostran

Dokker Stepway je osmišljen da vam olakša boravak i svakodnevni život u njemu. Praktičan je, pristup u kabinu kao i utovar predmeta u prtljažnik jednostavni su zahvaljujući izuzetno širokim bočnim kliznim vratima kao i asimetričnim stražnjim vratima te niskom utovarnom pragu.Dokker Stepway ima brz i efikasan klimatizacijski uređaj koji garantira ravnomjernu toplinu u cijeloj kabini. Dokker Stepway također nudi brojne pretince čiji ukupni kapacitet može, zavisno od verzije, biti i do 44 litre.Dacia Dokker

Izdržljiv i pouzdan

Vjeran genima marke Dacia, Dokker Stepway ima sve kvalitete kad je riječ o pouzdanosti i robusnosti. Testiran je u najtežim uslovima u kojima je dokazao svoju izdržljivost.
Poput ostalih članova porodice Dacia, Dokker Stepway ima tehnička rješenja koja su se već dokazala u Renaultovim automobilima pa su garancija kvalitete i performansi.
Dokker Stepway nudi garanciju u trajanju od 3 godine ili 100.000 km.

Dacia Dokker

Galerija