Dobro došli na stranice Dacia Bosna i Hercegovina
OK

Dacia Dokker Van

 

Nazad

Dodatna oprema

1. POPREČNI KROV NOSAČI

Prečke postavljene na krovni nosači krova, omogućuju prijevoz 80 kg dodatne prtljage ili instalacije za bicikle, skije,...
2. STANDARDNA KUKA ZA VUČU

Osigurava pouzdanost, visoku čvrstoću i dugi vijek trajanja, zadovoljava zahtjevne standarda. Dizajniran za čestu uporabu, što vam omogućuje da nose više prtljage. Mogućnost postavljanja nosač za bicikle. Maksimalna težina vuče je 1200kg. Najveća dopuštena nosivost na kuki je 75 kg.
3. PRODULJENA VUČNA KUKA

Upotrebljava se za sigurnu vuču odnosno prijevoz prikolice, čamca, kamp-prikolice, profesionalne opreme, nosača bicikala,itd. Potpuno je kompatibilna s vozilom i spriječava opasnost od mogućeg oštećenja karoserije.
4. KROVNA GALERIJA

Upotrebljava se za potpuno siguran prijevoz većeg tereta na krovu vozila.
5. STRAŽNJI PARKING SENZORI

Iznimnno su važni za izbjegavanje svih vrsta prepreka oko vozila te za potpuno sigurno manevriranje u uskim prostorima. Zahvaljujući senzorima straga prepoznat će bilo kakavu prepreku ispred ili iza vozila i upozoriti vozača zvočnim signalom i prikazom udaljenosti.
6. ZAŠTITA TERETNOG PROSTORA

Drvene obloge izrađene su po mjeri za svaki model vozila Dacia. One garantiraju najučinkovitiju zaštitu teretnog prostora i održavaju ga u izvornom stanju čak i pri najintenzivnijoj upotrebi.
7. ZAŠTITNE MREŽE ZA STRAŽNJE STAKLO

Mreža učinkovito štiti teret u automobilu i pritome ne ometa vozačevo vidno polje.